Presentation av Svenskarna och internet 2018

Välkommen till släppet av ”Svenskarna och internet 2018” – årets viktigaste rapport om digitala trender och hur vi använder internet. Äntligen är det dags för ”lilla julafton” för oss som älskar att följa och analysera svenskarnas internetanvändning! 3:e oktober bjuder Internetstiftelsen in till en statistikspäckad presentation av årets undersökning.

  • OBS! PRESENTATIONEN ÄR FULLBOKAD.

Så kan du följa presentationen

Här kan du se livesändningen i efterhand Internetstiftelsens YouTube-kanal.

Presentationens upplägg

”Svenskarna och internet” är en av Sveriges största individundersökningar om internetanvändning och innehåller oumbärliga siffror och insikter för dig som vill förstå hur digitaliseringen påverkar både samhället och oss själva. För dig som jobbar med att utveckla digitala produkter och tjänster eller med kommunikation, pekar statistiken på viktiga trender och tendenser.

”Svenskarna och internet 2018” presenteras på ett frukostseminarium den 3:e oktober på  Epicenter i centrala Stockholm. Internetstiftelsens digitala strateg Måns Jonasson guidar dig genom den nya rapporten och lyfter de trender du behöver ha koll på för att lyckas med din digitala närvaro!

Vi har även bjudit in mediestrategen Brit Stakston samt entreprenörern och digitala strategen Judith Wolst för att bidra med perspektiv på rapporten. De har båda fått i uppdrag att sovra bland siffrorna och vaska fram de tre trender/tendenser som de tycker är mest intressanta att lyfta ur årets rapport.

Praktisk information

  • När? 3:e oktober klockan 8.30 – 9.45
  • Var? Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36
  • Kostnad? Kostnadsfritt!
  • Mat? Vi bjuder på frukostfralla och kaffe/te, serveras från klockan 8.00.