Presentation av Svenskarna och internet 2018 – Malmö

Välkommen till en presentation av ”Svenskarna och internet 2018” – årets viktigaste rapport om digitala trender och hur vi använder internet. 24:e oktober bjuder Internetstiftelsen i samarbete med Cision in till en statistikspäckad presentation av årets undersökning i Malmö.

Anmäl dig här

”Svenskarna och internet” är en av Sveriges största individundersökningar om internetanvändning och innehåller oumbärliga siffror och insikter för dig som vill förstå hur digitaliseringen påverkar både samhället och individer. För dig som jobbar med att utveckla digitala produkter och tjänster eller med kommunikation, pekar statistiken på viktiga trender och tendenser. Rapporten släpps 3:e oktober och i år beger vi oss för första gången ut på turné för att fler ska få möjlighet att lyssna till presentationen av årets statistik.

Kom och lyssna till Internetstiftelsens digitala strateg Måns Jonasson som kommer guida dig genom den nya rapporten och lyfta de trender du behöver ha koll på för att lyckas med din digitala närvaro!

Praktisk information

  • När? Onsdag 24:e oktober klockan 8.30 – 9.30.
  • Var? Filmstaden Entré, fredsgatan 12, Malmö.
  • Kostnad? Kostnadsfritt!
  • Mat? Vi bjuder på frukostfralla och kaffe/te, serveras från klockan 8.00.

Den här presentationen görs tillsammans med Cision. De har även spelat in en podd med Måns Jonasson där de djupdyker i årets rapport som du kan lyssna på här.