Dags för avsnitt tre av .SE-podcasten!

Nu är det äntligen dags för det tredje avsnittet av .SE-podcasten, i vilket jag, Patrik Wallström och Anne-Marie Eklund-Löwinder bland mycket annat diskuterar hur man "surfar säkert", det vill säga utan att bli spårad eller avlyssnad och varför .SE satsar på öppen källkod. Dessutom testar jag hur många vanliga internetförkortningar som Anne-Marie och Patrik egentligen vet vad de står för i det nya inslaget "akronymtestet".

Tanken med .SE-podcasten är att inga ämnen, tekniska så väl som icke-tekniska ska vara för komplicerade för att diskuteras, och vi vill väldigt gärna höra från dig som lyssnar! Hur fungerar innehållet? Vilka ämnen är värda att ta upp? Vilka gäster ska vi ha med i framtiden? Vad kan vi göra bättre? Ja, alla kommentarer – positiva såväl som negativa är välkomna. Lämna gärna en kommentar här på sidan.

För att lyssna, klicka på playknappen i spelaren nedanför, eller om du hellre vill ladda ner en .mp3 och lyssna offline, klicka här för att ladda ner. Om du vill prenumerera på podcasten och automatiskt få nya avsnitt nedladdade är länken till RSS-feeden; https://www.iis.se/se-podcast.xml eller prenumerera i iTunes på den här länken.

(Signaturmelodi CC-BY Patrik Wallström)

Etiketter: , , , , , Foto: Mic av billaday (CC-BY-ND)

Om bloggaren

Måns Jonasson Digital strateg Webbfantast som ansvarar för digital strategi på IIS. Måns har jobbat med webben sedan 1994 och har sedan dess drivit egen byrå, jobbat på flera olika communities samt på kommunikationsbyrå.