Publikrekord för Internetdagarna

I år slår vi alla publikrekord i Internetdagarnas historia. Det känns extra kul eftersom vi för ett par år sedan startade ett ganska massivt arbete att forma om konferensen.

Varje evenemang vi sätter ihop ska ha en öppen, folkbildande karaktär och årets program är vi extremt stolta över. Ett brett urval av ämnen och infall. Som grädde på moset erbjuder vi även de enligt min mening sex mest intressanta föredragshållarna just nu som huvudtalare dessa två dagar på Waterfront i Stockholm. 

Konceptet med att bryta ner konferensen i mindre konferenser är så häftigt därför att du har små rum med 100 personer där man pratar webboptimering med världens främsta på området eller massövervakning med en tidigare chef på NSA, en visselblåsare från MI5 och självaste @privacysurgeon. Det blir inte coolare än så. Det blir heller inte ”mer på riktigt” än så.

Precis som föregående år kommer flera av evenemangen samt keynote-talarna på Internetdagarna att livestreamas på vår webbplats. De evenemang som våra vänner på FKDV hjälper oss att sända är följande:

Måndag:

Hardwiring freedom
Internet och staden
Ska alla barn bli programmerare?
Faster than lightning
Var är brudarna?

Tisdag:

Den digitala människan
Drupal 8 – Navet i framtidens webb
Vilket internet kommer vi att få? 
Opinioner och offentligheter online
Svenskt federationsforum

Alla livestreamar går att hitta på förstasidan på vår webbplats när Internetdagarna har dragit igång. Filmfeeden ligger även på respektive evenemangssida.

Vi hade målet att bli Sveriges viktigaste internetkonferens och det tycker jag vi är nu! Hoppas vi ses!

Etiketter: , , , , , , ,

Om bloggaren

Niklas Serén Niklas Seren ansvarar för vår årliga konferens Internetdagarna och IIS satsningar inom innovation och entreprenörsskap. Niklas har jobbat med konceptutveckling och projektledning i olika internetbolag sedan 1997 och har tidigare själv startat och drivit bolag.

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln ännu.