Hjälp oss förbättra Internetdagarna

Internetdagarna är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för personer som på olika sätt jobbar med internet. I november samlas vi återigen på Stockholm Waterfront Congress Centre för att inspireras, lära och nätverka. Nu vill vi få era synpunkter på hur vi kan göra vår konferens ännu bättre.

I höst är det dags för en ny upplaga av Internetdagarna. Jakten på talare och arrangörer till Internetdagarna är redan i full gång! Men vi behöver din hjälp för att upprepa förra årets succéevent.

Vi vill veta vem som inspirerar dig. Vi vill veta vilka ämnen du tycker att internetsamfundet i Sverige ska diskutera på årets upplaga av Internetdagarna. Och vi behöver tips på hur vi som arrangörer ska lyckas toppa årets ASCII-automat och visuals.

Keynotetalare i världsklass

Vi söker över hela världen efter de bästa talarna och de skarpaste hjärnorna på internetområdet, gärna kvinnor! Vi vill föregå med gott exempel och bidra till att branschen blir mer jämställd. Vem vill du se på vår stora scen under 2017? Kanske finns det något namn du sitter inne med som vi inte tänkt på.

Nya evenemang

Vi tar mer än gärna emot tips på organisationer och/eller personer som skulle vara lämpliga att driva och skapa innehållet till konferensen. Vilka evenemang var bra och vilka saknades tycker du?

Skicka alla era kloka (och galna) idéer till oss på Internetdagarna. Och glöm inte att klicka i ”attending” på eventet på Facebook. Så klart.

Etiketter: Foto: Internetdagarna 2016 av Stiftelsen (CC BY)

Om bloggaren

Per-Ola Mjömark Kommunikatör Per-Ola jobbade fram till 2018 med kommunikation på IIS och spenderade dagarna med att skriva stringenta ingresser i Wordpress. Han har bakgrund som journalist och webbredaktör, men har även arbetat som pressofficer i Afghanistan och Mali.