Testa din egen internethastighet på bredbandskollen.se

Grattis Norge och Danmark, nu finns Bredbandskollen även för er!

Vi förstår att det måste varit svårt. Att surfa på nätet och inte riktigt veta ifall man får det som operatören lovat. Men nu är det dags att vakna upp ur höstmörkret och skåda ljuset kära grannar, för nu finns Bredbandskollen även i Norge och Danmark.

Vi har översatt vår webbplats till både norska, danska och engelska. Vi har satt en sprillans ny server i Oslo. För Danmark har vi dammat av servern i Malmö som ändå egentligen rent tekniskt borde höra till Danmark (fungerar finfint nätmässigt, prova).

Vilken server ni får styrs baserat på vilket land ni är i, vilket språk ni får beror på inställningen i er webbläsare (eller operativsystem). Tycker ni inte att det stämmer så kan ni välja en annan server under avancerad mätning och ett annat språk i språk-fliken längst upp till höger.

Uppdaterade appar

Apparna för iOS och Android är också översatta och finns redan att ladda ner för er som önskar. Dessa är även dagen till ära uppsnyggade och har nya trevliga funktioner för wifi-mätning.

En fortsatt trevlig höst på er kära bredbandskollare, var ni än befinner er.

Etiketter: , ,

Om bloggaren

Rickard Dahlstrand Projektledare för Bredbandskollen Rickard har varit med och byggt upp Bredbandskollen på IIS där du kan testa hastigheten på olika bredbandsuppkopplingar. Han har även utvecklat liknande mätsystem för att testa TCP/IP-nätverk åt olika företag samt arbetat som lärare i nätverksteknik.

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln ännu.