Blippa dig till en drink på Internetdagarna med Blippy!

I flera år har vårt egenutvecklade konferensspel You've Been Tagged varit ett stående inslag på Internetdagarna. Nu är det dags att säga hej till nästa version - Blippy!

På varje deltagarbricka på Internetdagarna sitter ett litet RFID-chip. Med hjälp av din bricka kan du ”checka in” i alla rum på konferensen och hos alla våra utställare. Som tack har du chansen att vinna årets konferens-t-shirt och andra priser hos våra utställare. Den som har checkat in allra flest gånger under hela Internetdagarna har också vunnit ett superfint Nintendo 64-spelpaket, komplett med det spel som av många kallas världens bästa spel: Zelda – Majoras Mask!

Festen kan börja

När konferensdagen börjar närma sig slutet är det dags att ta en drink i våra barer och mingla med dina internetvänner. Dina drinkbiljetter finns på brickan – blippa i baren bara, så får du något gott att dricka och festen kan börja.

3D-printat

Det nya Blippy-systemet bygger helt på en egenutvecklad lösning som använder sig av Raspberry Pi och en webbapplikation. De svarta incheckningshållarna på borden har vi designat och 3D-printat själva på kontoret i äkta maker-anda! :) 

Vi ses på Internetdagarna!

Artikeln har inga etiketter

Om bloggaren

Måns Jonasson Digital strateg Webbfantast som ansvarar för digital strategi på IIS. Måns har jobbat med webben sedan 1994 och har sedan dess drivit egen byrå, jobbat på flera olika communities samt på kommunikationsbyrå.

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln ännu.