FAQ

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor just nu. Hittar du inte svaret på din fråga här kan du kontakta oss på publikationer@iis.se så hjälper vi dig.

Vad har ni för leveranstider?
Böckerna trycks inom fem arbetsdagar från och med att vi har mottagit din order. Postens leveranstid på 1-2 arbetsdagar tillkommer vid leverans inom Sverige, om leveransen ska ske utanför Sverige tillkommer en leveranstid på upp till 10 arbetsdagar.

Hur mycket kostar portot?
Du ser vad frakten kostar vid beställningstillfället innan du väljer att slutföra beställningen.

Kan jag spåra min beställning?
Om din beställning överstiger 2 kg skickas den alltid med spårbart kollinummer. Beställningar under 2 kg skickas med postens fraktmetod Varubrev.

Kan även utländska kunder beställa tryckta böcker?
Ja. Priset i webbshoppen sätts liksom övriga priser i svenska kronor, men betalning sker via Dibs som omvandlar priset till den valuta där slutkunden befinner sig.

Vi är ett bibliotek och har svårt att beställa mot faktura!
När ni skriver in ert organisationsnummer söker Klarna upp vilken information som finns hos Bolagsverket. I samtliga fall av bibliotek som haft problem verkar det vara gatuadresserna som saknas, och då skulle ni behöva uppdatera er information hos Bolagsverket för att det ska bli korrekt. Det är alltså Klarna som inte kan matcha adresserna och då går det inte att fullfölja beställningen. Välj istället kortbetalning och företag vid utcheckning, eller komplettera era uppgifter hos Bolagsverket, tills dess att vi har nått en lösning med Klarna!

Hittar du inte vad du söker?

Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Mejla publikationer@iis.se