Internetdagarna

Internetdagarna är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för personer som på olika sätt jobbar med internet. I november samlas vi återigen på Stockholm Waterfront Congress Centre för att inspireras, lära och nätverka.

Till internetdagarna.se

På Internetdagarna möts människorna som formar internet i dag och i framtiden. 2013 gick vi från att vara en klassisk konferens till att bli ett forum – en mötesplats – där en rad event med olika arrangörer går av stapeln samtidigt. Läs mer om omgörningen här.

Evenemang och keynotes

Som besökare väljer du ett evenemang och följer det en hel dag.

På Internetdagarna möter vi precis som tidigare år sex stycken förstklassiga keynotetalare som flyger in till Stockholm för att föreläsa och inspirera. Läs mer om dem här!

17:e året i rad

Internetdagarna 2016 kommer att gå av stapeln i november och det blir den 17:e konferensen i ordningen!

Internetdagarna anordnas av IIS (Internetstiftelsen i Sverige), en oberoende allmännyttig organisation som verkar för positiv utveckling av internet i Sverige och som ansvarar för internets svenska toppdomän .se.

Vad kostar det?

Ett mål för IIS är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna också ska ha en rimlig chans att göra det utan att plånboken sätter stopp. Därför sänkte vi 2013 priset rejält, till 1 000 kronor för en dag och 2 000 för två dagar (exklusive moms).

Internetdagarna på sociala medier

Följ internetdagarna på Twitter och Facebook.