Jobba på IIS

IIS (Internetstiftelsen i Sverige) är en oberoende allmännyttig organisation som verkar för en positiv utveckling av internet i Sverige. Kolla gärna in vår webbplats där du kan lära dig mer om oss och vad vi gör. Här hittar du lediga tjänster hos oss.

Vi är alltid på jakt efter duktiga och engagerade medarbetare. Vill du jobba hos oss är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till vår HR-koordinator Henrik Hagström.

Sidan senast uppdaterad: 2017-03-17

Vi söker en erfaren systemutvecklare till vårt utvecklingsteam

Du kommer bland annat att jobba med backend för produktionssystemen för .se- och .nu-domänerna och kommer att vara delaktig i projekt och utvecklingsaktiviteter genom hela processen från kravställning, via systemdesign och utveckling, till leverans i nära samarbete med förvaltning och driftsorganisation.

Mejla vår HR-ansvarige Henrik Hagström för mer information.

Vi söker en studerande eventvärd till vår nya mötesplats

Är du student och vill jobba i en spännande miljö med internet i fokus? Nu söker vi tre eventvärdar som under kvällar och helger vill vara Goto 10s ansikte utåt. Goto 10 är den första kostnadsfria start- och mötesplatsen för alla som vill utveckla sin internetidé – med eller utan startup-planer. Låter det här spännande så sök jobbet redan idag då vi använder oss av löpande urval.

Klicka här för mer information.