Årets Webbstjärna korad

Det bjöds på Pommac, godisregn och volleybollmatch när det återigen var dags för uppsluppen prisutdelningen i IIS skoltävling Webbstjärnan. Den här gången i nya lokaler.

Under de senaste åren har Webbstjärnans prisutdelning skett på scenen på Rival i Stockholm. Men efter att Internetstiftelsen i Sverige flyttat till nya lokaler passade man på att köra prisutdelningen i hjärtat av Internetsverige istället.

Med sig på scen hade Kristina Alexanderson som vanligt sällskap av Ola Selmén, känd från bland annat Amigo Grande på SVT. Tillsammans hjälptes man åt att få igång stämningen i lokalerna på Hammarby Kaj när pristagarna tillkännagavs under högtidliga former.

Årets webbstjärna 2017 blev piece-of-cake.se med följande motivering: “Möt en fenomenalt trevlig engelskablogg, som samtidigt fungerar som en sammanhållande länk mellan barn i olika åldrar och med olika modersmål. Årets vinnare av Webbstjärnan är ett utmärkt exempel på hur internet kan bidra till det lustfyllda lärandet.”

Spana gärna in hashtaggen #wspris17 på Instagram, Facebook och Twitter för att ta del av prisutdelningen i sociala medier. Se alla bilder på vår Flickr.