IIS har möjlighet att utses till Sveriges hbtq-vänligaste arbetsplats

Internetstiftelsen är glada och stolta över att vara en av tre finalister till Unionens årliga HBTQ-pris, som syftar till att belysa vikten av inkluderande arbetsplatser och inspirera andra företag.

Unionen delar sedan 2011 ut ett HBTQ-pris för att lyfta arbetsgivare som aktivt och systematiskt arbetar för att skapa en arbetsplats där alla ges samma möjligheter och rättigheter att vara sig själva, oavsett sexuell läggning, könsidentitet och könsuttryck.

I år nominerades Internetstiftelsen till Unionens HBTQ-pris och vi är jätteglada att vi är en av tre finalister tillsammans med IBM Sverige och Microsoft Sverige. Detta är första året som tre finalister presenteras som potentiella vinnare av priset.

”Vi fick så pass många bra nomineringar i år att vi bestämde oss för att släppa tre finalister. Känslan är att det finns ett större engagemang nu än för några år sedan när vi började dela ut priset” säger Marina Åman, 2:e vice ordförande på Unionen.

Vem vinnaren är kommer att presenteras den första augusti i samband med Pridefestivalen i Stockholm. Prisutdelningen kommer att ske senare samma kväll.