e-post_webb

Kontakt

IIS har sedan 2009 inte längre en gemensam kundtjänst för alla domäninnehavare. Om du har frågor som gäller en registrerad domän ska du kontakta kundtjänsten hos din registrar. För att få namn, e-postadress och telefonnummer till din registrar, skriv in ditt domännamn nedan och tryck på ”sök”.

Telefon, fax och mejl, IIS

Telefon: 08 452 35 00
Fax: 08 452 35 02
E-postadress info@iis.se

Mejla någon av våra medarbetare: fornamn.efternamn@iis.se

Besöksadress, IIS

IIS lokaler ligger på Ringvägen 100 A, precis vid Skanstulls tunnelbanestation. Du tar dig hit med tunnelbanans södergående gröna linjer. Kliv av vid Skanstull och gå upp genom uppgångarna som är skyltade med Ringvägen. Ringvägen 100 ligger mellan Åhlénshuset och Clarion Hotel Stockholm. Inne i huset tar du hissen markerad med ett rosa A till nionde våningen och ring på i receptionen.

Post- och faktureringsadress

Stiftelsen för internetinfrastruktur
Box 7399
103 91 Stockholm

Organisationsnummer: 802405-0190
Momsregistreringsnummer: SE802405019001
PGP nyckel-ID

Synpunkter på din registrar

Din registrar ska tillhandahålla en kundtjänstfunktion för dig som domänamnsinnehavare där du kan få hjälp samt ställa frågor om ditt domännamn.

Har du synpunkter på din registrar kan du kontakta IIS Registry: registry@iis.se.

Du har möjligheten att när som helst byta registrar. Läs mer om byte av registrar.

Tvist om domännamn

Alternativt tvistlösningsförfarande (ATF) finns till för att du på ett enkelt sätt, utan att behöva gå till domstol, i efterhand ska kunna överklaga tilldelningen av ett domännamn. Läs mer om ATF.