Presentation av Svenskarna och internet 2016

Välkommen till släppet av ”Svenskarna och internet 2016” – årets viktigaste rapport om digitala trender och hur vi använder internet! 10:e november bjuder internetstiftelsen IIS in till ett statistikspäckat frukostseminarium där du som besökare får siffror och analys av årets rapport serverad före alla andra.

Uppdatering 3/11: OBS! Eventet är fullbokat

Hur många timmar i veckan ägnar vi oss åt internet, hur många betalar för strömmad musik och film, hur många surfplattor finns det hemma hos en svensk barnfamilj och hur många använder Tinder? Allt detta och mycket mer får du svar på i IIS rapport ”Svenskarna och internet 2016”.

Rapporten är Sveriges största individundersökning om internetanvändning och innehåller oumbärliga siffror för dig som vill förstå hur digitaliseringen påverkar oss och förändrar våra vanor. För dig som jobbar digitalt med att marknadsföra dig själv, ditt företag och/eller med att hitta digitala affärer pekar statistiken på viktiga trender och tendenser.

Rapporten presenteras av IIS statistikchef och sifferguru Pamela Davidsson samt av Måns Jonasson som är digital strateg och varumärkesansvarig på IIS. Han kommer att sätta statistiken i ett sammanhang och lyfta de trender och delar ur rapporten du behöver ha koll på för att lyckas med din digitala närvaro!

”Svenskarna och internet 2016” släpps i sin helhet på soi2016.se, klockan 09.30.

Praktisk info

  • Datum och tid: 10 november, 8.30 – 9.30, kaffe och fralla serveras från klockan 8.
  • Plats: Biograf Rigoletto, Kungsgatan 16, Stockholm
  • Kostnad: Gratis
  • Webbsändning: Ja på soi2016.se
  • Anmäl dig: FULLBOKAT