Presentation av Svenskarna och internet 2017

Välkommen till släppet av ”Svenskarna och internet 2017” – årets viktigaste rapport om digitala trender och hur vi använder internet! 19:e oktober bjuder internetstiftelsen IIS in till en statistikspäckad presentation av årets undersökning på det nybyggda kontoret i Hammarby Sjöstad.

Under dagen kör vi två presentationer, en på morgonen och en på kvällen.

Uppdatering 6/10: På grund av det stora intresset för presentationen har vi utöver de två presentationer som först var planerade satt in en extra lunchpresentation.

Uppdatering 17/10: Eftersom vi fått in några avanmälningar finns det ett fåtal platser kvar till presentationerna. Först till kvarn!

  • Extrainsatt lunchpresentation: 19/10 klockan 12.00-13.15. Vi bjuder på vegetarisk wrap. FULLBOKAT
  • Presentation 1: 19/10 klockan 8.30-9.45. Vi bjuder på frukostfralla. FULLBOKAT
  • Presentation 2: 19/10 klockan 16.30-17.45. Efter presentationen blir det för den sugne AW och mingel på IIS nya start- och mötesplats Goto10FULLBOKAT

Var? Internetstiftelsen i Sverige, IIS. Hammarby Kaj 10D

Morgonpresentationen 8.30-9.45 kommer att livesändas på vår Facebooksida.

Hur många betalar för strömmad musik och film, hur ser användningen av sociala medier ut, hur använder barn internet och hur står det egentligen till med svenskarnas digitala kompetens? Allt detta och mycket mer får du svar på i IIS rapport ”Svenskarna och internet 2017”.

Rapporten är Sveriges största och viktigaste individundersökning om internetanvändning och innehåller oumbärliga siffror för dig som vill förstå hur digitaliseringen påverkar oss och förändrar våra vanor. För dig som jobbar digitalt med att marknadsföra dig själv, ditt företag och/eller med att hitta digitala affärer pekar statistiken på viktiga trender och tendenser.

Rapporten presenteras av IIS egen sifferguru Pamela Davidsson och vår digitala strateg Måns Jonasson som kommer att sätta statistiken i ett sammanhang och lyfta de trender du behöver ha koll på för att lyckas med din digitala närvaro! Dessutom medverkar frilansjournalisten Anders Thoresson som skrivit ett par kapitel om digital kompetens i årets rapport.

”Svenskarna och internet 2017” släpps i sin helhet på www.svenskarnaochinternet.se klockan 09.30 19:e oktober.