Fotograf: Tobias Björklund

Internet Discovery Day Malmö 2014

Internet Discovery Day, succéeventet där framtidens svenska internetstjärnor har chansen att bli upptäckta, anordnas av .SE för andra året i rad i Malmö. 28 maj är datumet att skriva upp i kalendern.

Internet Discovery Day, IDD, är platsen där heta start-ups möter investerare och affärsänglar. Konceptet är rått och enkelt.

Hugade entreprenörer utrustas med en remsa brun byggpapp och några färgpennor – det är montern. Sedan ritar de och beskriver vad de gör och vad de söker på ett sätt som får besökarna att tända till. Se Internet Discovery Day som ett briljant mingel där du som entreprenör får pitcha dig och ditt företag för de som har möjlighet att ge dig resurserna att växa. Besökarna är regionens ledande investerare, branschfolk och media.

Alla närvarande uppmanas aktivt att bidra med sina nätverk och hjälp till de utställande entreprenörerna. Speciellt utnämnda ambassadörer agerar som supernätverkare för att se till att det blir så bra som möjligt. Bakom konceptet ligger internetveteranen och entreprenören Johan Jörgensen, han kommer så klart också att finnas på plats i Malmö! Under kvällen utses en ”Best in show” – självklart av besökarna själva! Dessutom, flera andra roliga priser.

Flera glödheta internetbolag som FundedByMe, Rabble, Shootitlive och Narrative Clip har presenterat sig för världen på IDD. Blir du nästa stjärnskott?

Eventet har anordnats i Stockholm fyra gånger tidigare och trots stora lokaler har det varit fullpackat. Förra året i Malmö var vi över 200 gäster och 40 utställande bolag. Så se till att anmäla dig snabbt! Första entreprenör till kvarn får bästa plats.

Vad det kostar? – Ingenting, de bästa sakerna i livet är gratis!
 Ger det något då? Ja, massor! IDD är ett av de event som ambitiösa entreprenörer helt enkelt inte har råd att hoppa över!

Eventet är öppet så klart för alla nyfikna. Ju fler vi blir på plats, desto roligare. När du anmäler dig, se bara till att välja om du är entreprenör, investerare eller minglare.

Arrangerar eventet gör .SE med ovärderlig hjälp från Erik Starck och Stefan MossbergFrank Family och Michael Tiberg Foo Cafè.

Glöm inte att gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna.

Vi ses där!

Hårda fakta