Ettårsjubileum för Goto 10

I början av maj 2017 öppnade Internetstiftelsen i Sverige, IIS, sin nya start- och mötesplats Goto 10. Nu är det dags att fira ettårsjubileum.

Goto 10 är Internetstiftelsens satsning på en start- och mötesplats för personer med idéer där den gemensamma nämnaren är internet. Den fysiska platsen är som en stor arbetslounge där den som vill kan sitta och arbeta. Samtidigt finns det mötesrum och plats för att hålla evenemang. Du kan komma till Goto10 och spela in din podcast, ha möten, skriva ut i 3D eller fika. I lokalerna finns också Swaj krubb och kafé som säljer frukost, kall lunch och fika. Fiket är öppet för alla.

Det är kostnadsfritt att vara på Goto 10. Det enda som krävs är att man är medlem, vilket man enkelt blir på plats eller på webbplatsen.

Internetstiftelsen har arbetat med att främja internets utveckling under snart 20 år med flera olika satsningar för att öka kunskapen om internet och bidra till den digitala kompetensen i Sverige. Men något saknades och det är det hålet som Goto 10 nu kommer att fylla.

 

Vill du vara med och fira Goto 10:s ettårsdag kan du läsa mer om programmet här:

https://www.goto10.se/goto-10s-first-birthday/

Välkommen till Goto 10 den 3 maj!