Vi minns vårt 90-tal i avsnitt 8 av podcasten Ping!

I detta avsnitt av Ping! gästas Måns, Patrik och Anne-Marie av Darja Isaksson – vd på Ziggy Creative Colony tillika tidig internetanvändare – och pratar om hur det var den första tiden på nätet.

Vi pratar om hur det egentligen gick till när folk började upptäcka IRC och mejlinglistor på 90-talet, om vad det var som gick fel i den första IT-bubblan runt millenieskiftet och mycket annat.

Tanken med .SE-podcasten är att inga ämnen, tekniska så väl som icke-tekniska ska vara för komplicerade för att diskuteras, och vi vill väldigt gärna höra från dig som lyssnar! Hur fungerar innehållet? Vilka ämnen är värda att ta upp? Vilka gäster ska vi ha med i framtiden? Vad kan vi göra bättre? Ja, alla kommentarer – positiva såväl som negativa är välkomna. Lämna gärna en kommentar här på sidan.

Darja Isaksson.

Darja Isaksson.

För att lyssna, klicka på playknappen i spelaren nedanför, eller om du hellre vill ladda ner en .mp3 och lyssna offline, klicka här för att ladda ner. Om du vill prenumerera på podcasten och automatiskt få nya avsnitt nedladdade är länken till RSS-feeden; https://www.iis.se/se-podcast.xml eller prenumerera i iTunes på den här länken.

(Signaturmelodi CC-BY Patrik Wallström)

Mer på vår webb:

Etiketter: , , , , , , ,

Om bloggaren

Måns Jonasson Digital strateg Webbfantast som ansvarar för digital strategi på IIS. Måns har jobbat med webben sedan 1994 och har sedan dess drivit egen byrå, jobbat på flera olika communities samt på kommunikationsbyrå.