Årets Internetdagarna – större och bättre än någonsin!

Om tre månader slår vi återigen upp dörrarna till årets största träff för alla oss som vurmar för det digitala. Internetdagarna i Stockholm är en höjdpunkt för mig, och årets program är tvivelsutan det bästa hittills.

Nedräkningen har börjat! Nu är det dags att köpa din biljett till Internetdagarna 2016 den 21-22 november. Det är det mest fullspäckade programmet någonsin, och jag som varit med och sett det växa fram är väldigt stolt över innehållet. Inte minst Keynote-talarna, det är en riktigt bra lineup i år enligt min ödmjuka uppfattning. (Hur skriver man akronymen IMHO på svenska förresten?)

För den trogne besökaren av Internetdagarna märks en del bekanta namn – men vi har också adderat en hel del nya evenemang och arrangörer till mixen. Vi tror och hoppas att du hittar något som gör dig lite extra nyfiken. Här är årets evenemang:

Måndag 21 november:

Är skolan redo för molnet?
Sociala medier i förändring
Uppkopplat, hållbart och smart
Infrastructure driving Europe´s Digital Transformation
Här är brudarna
Bredband – hur blir vi bäst i världen?
Kickstarta er digitala transformation
Engaging Privacy – Näringslivet
Svenskt Federationsforum
Creative Technology

Tisdag 22 november:

Digitaliseringens möjligheter i skolans värld
Svenskarna och internet 2016
WordCamp Stockholm 2016
Crowdsourcing och delningsekonomi – webb 2.0 i samhällets tjänst?
Bitcoin och Blockchain
Baksidan av den digitala vardagen
Engaging Privacy – Offentlig sektor
Håll kontakten

Ett evenemang, en heldag, en tusenlapp!

Internetdagarna har gått från att vara en klassisk konferens till att bli en mötesplats där ett flertal olika evenemang anordnas samtidigt under samma tak. Som besökare bokar du det evenemang som intresserar dig mest och följer sedan det under en dag.

Vårt mål är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna också ska ha en rimlig chans att göra det utan att plånboken sätter stopp. Därför kostar biljetterna 1000 kronor för en dag och 2000 för två dagar (exklusive moms). Två dagar och två evenemang blir således ynka två tusenlappar.

Ses vi på Waterfront i höst?

Artikeln har inga etiketter

Om bloggaren

Per-Ola Mjömark Kommunikatör Per-Ola jobbade fram till 2018 med kommunikation på IIS och spenderade dagarna med att skriva stringenta ingresser i Wordpress. Han har bakgrund som journalist och webbredaktör, men har även arbetat som pressofficer i Afghanistan och Mali.

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln ännu.