Spotify <3 DNS

Domännamnssystemet DNS fungerar som internets vägvisare. Nu kommer Spotify till vår mötesplats Goto 10 för att berätta om sin relation med tekniken.

Om du inte känner till Spotify måste du har varit nerfryst i några år. Spotify är en välkänd tjänst för alla musikälskare och i startupkretsar. Men även i teknikvärlden har Spotify satt sina spår.

Spotifys upplägg av utveckling har diskuterats flitig. Många är imponerade av Spotifys fart när det kommer till utveckling. Och alla i Stockholm som har träffat en anställd eller konsult (och det finns det gott om) har hört hur långt Spotify är beredd att gå för att fixa, förhindra och hitta buggar.

Lynn Root

Men bakom klienten finns det en hel del servrar som innehåller inte mindre imponerande teknik. Under längre tid har jag velat bjuda någon från Spotify att prata om DNS inom Spotify. När jag läste om Lynn Root såg jag min chans.

Och det kan även bli din chans! Det är nämligen fullt möjligt att fortfarande anmäla sig till hennes föredrag på onsdag den 10 maj i Stockholm. 

Du anmäler dig här. Läs mer om evenemanget här. Se sändningen i efterhand här:

Etiketter: ,
Fyll gärna i vår enkät.

Om bloggaren

Ulrich Wisser Utvecklare på IIS Ulrich jobbar som utvecklare på IIS. I huvudsak håller han på med produktionssystemen och EPP. Innan han började på IIS jobbade han i tio år som utvecklare av mjukvara för SEO.

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln ännu.