Sök sponsring från .SE – låt oss växa tillsammans!

Varje år sponsrar .SE en rad olika evenemang. Nu är vi på jakt efter nya, spännande events att samarbeta med. Men i stället för att som tidigare söka upp intressanta evenemang öppnar vi nu dörren för er som inte jobbat med oss tidigare att göra bra saker tillsammans med oss.

Förra året sponsrade vi bland annat Geek Girl Meetup, ett hackaton anordnat av Riksantikvarieämbetet och Sweden Social Web Camp, SSWC. Det är exempel på events där vi tycker att både vi, och de vi sponsrar har fått ut ett mervärde av vår närvaro.

Geek Girl Meetup Stockholm var jag, Webbstjärnans projektledare Kristina Alexanderson och internetfondens Pernilla Rydmark på plats. Pernilla höll i ett av passen, berättade mer om internetfonden och tipsade om hur man skriver en bra ansökan.

Själv fick jag ta del av Ellen Sundhs föreläsning. Hon entusiasmerade med sina elektronikprojekt och delarglädje. Bland annat visade hon ett skoställ hon byggt som gör glada tillrop när man ställer skorna på plats – en produkt som kan bli en klar hit i en småbarnfamilj som min. Det gav mycket att vara med i den efterföljande diskussionen, nya idéer föddes och vi fick värdefulla kontakter. Dessutom delade vi ut våra internetguider till deltagarna.

På Sweden Social Web Camp, en knytkonferens om den sociala webben, deltog bland andra mina kollegor Elisabeth Nilsson och Gabriella Lönnroos. Där satte de upp en bikt för deltagarna som ville bekänna sina synder eller kanske bara berätta om intrycken från konferensen, ni kan se resultatet här. Under SSWC hålls flera av passen i en lada som under knytkonferensen döpts till .SE-ladan och vi deltog också på plats genom att bjuda på sista kvällens räkfrossa. Allt detta sammantaget, helt klart ett effektivt sätt att lära känna folk bättre på och ett positivt sammanhang för .SE att synas i.

Det här är alltså exempel på tillfällen då vi har lyckats med våra sponsringsambitioner. Men med facit i hand så måste vi vara självkritiska och konstatera att det är många events som vi inte har genomfört lika bra, eller ens varit närvarande vid. Men det ska det bli ändring på nu!

Skicka in en sponsringsförfrågan

Vi vill gärna hjälpa era events med slantar i utbyte mot att vi får tillfället att träffa er och bidra på plats. Långsiktiga samarbeten som är utvecklande för alla parter är vår melodi. Vi öppnar nu dörren för er som inte jobbat med oss tidigare och som vill göra bra saker tillsammans med oss. Främst är vi på jakt efter mindre evenemang som kan ta oss några steg närmare nästa generations internetanvändare. Vi vill gärna ha in nya events som kan ha det lite svårare med att skaffa sponsring.

Det enda krav vi har är att ditt arrangemang har en logisk koppling till vår verksamhet och att .SE får chansen att visa vilka vi är och vad vi gör.

Vi ser fram emot att jobba med dig. Allt börjar med en sponsringsansökan som du hittar här. Välkommen med din ansökan :)

Etiketter: , , , , , ,

Om bloggaren

Jessica Bäck Projektledare för Internetguider på IIS Jessica ansvarar för IIS kunskapsspäckade och kostnadsfria Internetguider som spänner över en rad olika ämnen. Hon arbetar dessutom med marknadsföringen av Internetdagarna. Före starten på IIS var hon marknadsansvarig inom AcadeMedia.