Årets sista avsnitt av .SE-podcasten

I årets sista poddcast har vi för första gången fått med oss en gäst in i "studion" – och det är ingen mindre än Ragnar Lönn, grundaren av Sveriges första ISP för privatpersoner Algonet som sitter med och berättar om hur det gick till när kostnaden för ett internetabonnemang gick från tusentals kronor i månaden till i princip gratis. Vi gör också ett nytt försök med akronymtestet, med något bättre resultat denna gång (mest för att jag gjorde testet enklare för att ge Patrik och Anne-Marie en chans) och upptäcker att Ragnar har järnkoll på de flesta förkortningarna.

Tanken med .SE-podcasten är att inga ämnen, tekniska så väl som icke-tekniska ska vara för komplicerade för att diskuteras, och vi vill väldigt gärna höra från dig som lyssnar! Hur fungerar innehållet? Vilka ämnen är värda att ta upp? Vilka gäster ska vi ha med i framtiden? Vad kan vi göra bättre? Ja, alla kommentarer – positiva såväl som negativa är välkomna. Lämna gärna en kommentar här på sidan.

För att lyssna, klicka på playknappen i spelaren nedanför, eller om du hellre vill ladda ner en .mp3 och lyssna offline, klicka här för att ladda ner. Om du vill prenumerera på podcasten och automatiskt få nya avsnitt nedladdade är länken till RSS-feeden; https://www.iis.se/se-podcast.xml eller prenumerera i iTunes på den här länken.

(Signaturmelodi CC-BY Patrik Wallström)

Etiketter: , , , ,

Om bloggaren

Måns Jonasson Digital strateg Webbfantast som ansvarar för digital strategi på IIS. Måns har jobbat med webben sedan 1994 och har sedan dess drivit egen byrå, jobbat på flera olika communities samt på kommunikationsbyrå.