Dags igen för .SE-podcasten!

Efter ett längre sommaruppehåll drar vi igång med .SE-podcasten igen på förhoppningsvis lite mer regelbundet schema. Podden där inget är för komplicerat för att diskuteras.

Här är avsnitt två av .SE-podcasten, där vi (dvs jag, Patrik Wallström och Anne-Marie Eklund-Löwinder) bland mycket annat pratar om den senaste vågen av DDOS-attacker mot det officiella Sverige på webben, varför det plötsligt finns över en miljon UDID från Appletelefoner på drift på nätet, om det finns framgångsrika svenska ”social engineering”-experter, vad vi mest ser fram mot på årets Internetdagarna och mycket annat.

Tanken med .SE-podcasten är att inga ämnen, tekniska så väl som icke-tekniska ska vara för komplicerade för att diskuteras, och vi vill väldigt gärna höra från dig som lyssnar! Hur fungerar innehållet? Vilka ämnen är värda att ta upp? Vilka gäster ska vi ha med i framtiden? Vad kan vi göra bättre? Ja, alla kommentarer – positiva såväl som negativa är välkomna. Lämna gärna en kommentar här på sidan.

För att lyssna, klicka på playknappen i spelaren nedanför, eller om du hellre vill ladda ner en .mp3 och lyssna offline, klicka här för att ladda ner. Om du vill prenumerera på podcasten och automatiskt få nya avsnitt nedladdade är länken till RSS-feeden; https://www.iis.se/se-podcast.xml eller prenumerera i iTunes på den här länken.

(Signaturmelodi CC-BY Patrik Wallström)


Etiketter: , , , , , , , , Foto: Microphone av ErnestDuffoo (CC BY 2.0)

Om bloggaren

Måns Jonasson Digital strateg Webbfantast som ansvarar för digital strategi på IIS. Måns har jobbat med webben sedan 1994 och har sedan dess drivit egen byrå, jobbat på flera olika communities samt på kommunikationsbyrå.