Premiär för nya iis.se – vad tycker ni?

Förr i världen brukade vi skoja om att ett internetår var som ett hundår ungefär. Det går sju internetår på ett vanligt år, eftersom utvecklingen på nätet går så snabbt. I dag känns det inte som ett skämt längre.

Utvecklingen på nätet, och framförallt på webben, går verkligen rasande fort. När vi förra gången byggde om iis.se såg .SE:s innehåll väldigt annorlunda ut, responsiv design hade vi aldrig hört talas om och WordPress var fortfarande relativt otestat på större webbplatser.

När vi idag relanserar iis.se gör vi det med till stora delar helt ny webbteknik, ny form och ett delvis nytt .SE bakom oss. Vi har verkligen gjort vårt yttersta för att göra det enklare för våra besökare att hitta allt innehåll som trängs på sajten. Under rubriken ”Lär dig mer” finns verkligen enorma mängder informativt och spännande material i bland annat våra Internetguider, alla våra rapporter och allt vårt fördjupningsmaterial om IPv6.

.SE:s verksamhet är bred och våra ambitioner är höga. Vi vill vara ett kunskapsnav för alla Sveriges vetgiriga och nyfikna när det gäller information om internet – främst när det gäller tekniken, men även hur nätet påverkar vårt samhälle, hur internet styrs, hur internet används i våra skolor och mycket annat.

Under ständig uppbyggnad

Vår nya webbplats är inte färdig, och det är meningen. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och bygga ut både innehåll och funktionalitet på våra webbar, och iis.se är inget undantag. Så ha lite tålamod medan vi hittar buggar, fixar de sista bristerna i denna nylanserade sajt, och försöker bli ännu bättre på att ge er användare det ni vill ha av oss.

Har du kommentarer? Frågor? Förslag till förbättringar? Jag vill väldigt gärna höra vad du tycker om nya iis.se. Använd kommentarsfunktionen och berätta!

Etiketter: , , , , , , , ,
Fyll gärna i vår enkät.

Om bloggaren

Måns Jonasson Digital strateg Webbfantast som ansvarar för digital strategi på IIS. Måns har jobbat med webben sedan 1994 och har sedan dess drivit egen byrå, jobbat på flera olika communities samt på kommunikationsbyrå.

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

 • Vidde 27 september 2012, kl 15.20

  Rubriken ”Bli registrar” fungerar inte, annars ser det väldigt trevligt ut!

  Svara
  • Måns Jonasson
   Måns Jonasson 27 september 2012, kl 15.57

   Tack, länken är fixad nu!

   Svara
 • Rickard Bellgrim 28 september 2012, kl 19.48

  Tjusigt! Saknar bara datumstämpel på när bloggposten skapades.

  Svara
 • Oskar L 29 september 2012, kl 00.30

  Länken för att få upp en karta över eran adress längst ner till vänster fungerar inte.

  Svara