IIS har en av Sveriges bästa företagsbloggar

Vi vill dela med oss! Med de orden inledde vår VD Danny Aerts det första inlägget på IIS-bloggen för lite mer än sex år sedan. Sedan dess har det blivit över 700 publicerade bidrag om olika ämnen. Gemensamt för alla är att dom handlar om internet. För detta har vi nu vunnit uppskattning i en tävling.

Internetstiftelsen i Sverige, IIS, är en öppen och transparent organisation. Vi tycker om och tror på internet, och brinner för att dela med oss av vår kunskap på olika sätt. På IIS-bloggen samsas inlägg om vår verksamhet och vad som händer på IIS med kommentarer, analyser, funderingar och betraktelser kring olika internetrelaterade ämnen och frågor.

Vinnande koncept

Nyligen har IIS vunnit uppskattning för företagsblogg, samma blogg som du befinner dig på just nu. För andra året i rad har webbplatsen Expertvalet valt att lista Sveriges 30 bästa företagsbloggar – och vi är glada över att vi kom med i matrikeln i år.

De företagsbloggar som är listade är alla experter inom sitt område och skapar innehåll efter sina respektive målgrupper, något som rimmar bra med vår ambition att på olika sätt göra svenskar till kunniga och medvetna internetanvändare.

Stay tuned

Förhoppningsvis blir det ytterligare sex goda år med minst lika många blogginlägg här på iis.se. Har du tankar och funderingar kring ämnen vi borde skriva mer om? Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet.

Etiketter: ,

Om bloggaren

Per-Ola Mjömark Kommunikatör Per-Ola jobbade fram till 2018 med kommunikation på IIS och spenderade dagarna med att skriva stringenta ingresser i Wordpress. Han har bakgrund som journalist och webbredaktör, men har även arbetat som pressofficer i Afghanistan och Mali.