Letar du finansiering till ditt projekt? Vi kan hjälpa!

IIS delar genom Internetfonden årligen ut flera miljoner kronor till projekt som främjar internetutvecklingen i Sverige. Snart stänger vi ansökningsfönstret för den här gången, men fram tills den 11 februari har du chans att skicka in din anmälan.

Genom Internetfonden stöttar vi på IIS ickekommersiella projekt som på olika sätt utvecklar internet i Sverige. Under de tio år Internetfonden funnits har 343 olika projekt fått dela på drygt 68 miljoner kronor.

Nu är det dags igen

Internetfonden har två allmänna ansökningsomgångar per år där alla är välkomna att söka pengar. Fonden har också pengar öronmärkta för satsningar inom vissa utpekade områden. Ansökningsfönstret just nu är öppet fram till den 11 februari.

Det är öppet för alla att söka finansiering av Internetfonden. Både privatpersoner och organisationer, exempelvis föreningar, företag och universitets- eller högskoleinstitutioner, är välkomna att söka.

Reportage

IIS har uppmärksammat flera olika inspirerande projekt som finansierats med hjälp av Internetfonden i en reportageserie. I längre intervjuer berättar personerna som kunnat förverkliga sina projekt mer om  idéerna, resultaten och utmaningarna de stötte på under arbetet. Här finns alla reportage.

Lycka till med din ansökan!

Etiketter:

Om bloggaren

Per-Ola Mjömark Kommunikatör Per-Ola jobbade fram till 2018 med kommunikation på IIS och spenderade dagarna med att skriva stringenta ingresser i Wordpress. Han har bakgrund som journalist och webbredaktör, men har även arbetat som pressofficer i Afghanistan och Mali.

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

  • Kristoffer 6 februari 2016, kl 10.20

    Intressant att det finns en internetfond och att den är öppen för alla, visste jag inte. Jag tycker många av de finansierade projekt såg riktigt bra ut. Kul reportage!

    Svara