Hur snabbt surfar du?

Gotland är supersnabbt – Blekinge, not so much. För femte året i rad har vi sammanställt hastighetsutvecklingen för mobilt bredband. Resultaten pekar fortsatt uppåt – men vart i landet du bor spelar roll.

Bredbandkollens lanserades under 2007 och sedan dess har över 200 miljoner mätningar genomförts av personer runt om i vårt avlånga land, både med Bredbandskollens webbtjänst och med mobilapparna för iPhone och Android.

Ny rapport

Nu har vi släppt en ny rapport som kartlägger surfhastigheterna i vårt avlånga land. För femte året i rad har vi sammanställt hastighetsutvecklingen för mobilt bredband under det senaste året – och resultaten pekar fortsatt uppåt. Svenskarna kan mobilsurfa allt snabbare, i genomsnitt har hastigheten ökat med ungefär 5 Mbit/s årligen de senaste 5 åren. Nyfiken på hur det ser ut där du bor? Du hittar rapporten här!

Etiketter: , ,
Fyll gärna i vår enkät.

Om bloggaren

Per-Ola Mjömark Kommunikatör Per-Ola jobbade fram till 2018 med kommunikation på IIS och spenderade dagarna med att skriva stringenta ingresser i Wordpress. Han har bakgrund som journalist och webbredaktör, men har även arbetat som pressofficer i Afghanistan och Mali.

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln ännu.