Fullspäckad vår på Goto 10!

Den fjärde maj öppnar Internetstiftelsen i Sverige, IIS, den nya mötesplatsen Goto 10. Redan nu är evenemangskalendern igång med inbokade seminarier, workshops och kurser.

Goto 10 är Stockholmregionens enda kostnadsfria start- och mötesplats för alla som vill utveckla sin internetidé – med eller utan affärsidé eller startup-planer. Här finns tillfälliga arbetsplatser, utrymmen för meetups, mindre konferenser och kaféet Swaj. Fokus ligger på nätverkande, idé- och kunskapsutbyte med seminarier, utbildningar och workshops.

Finns på Facebook

Redan nu är evenemangskalendern igång med inbokade seminarier, workshops och kurser. Bland annat kommer du kunna lyssna på föreläsningar av Lovisa ”Lofsan” Sandström och Elin Häggberg, Teknikfik, samt utöva robot-sumobrottning och gå på en heldag om öppna data.

Som den stringenta webbredaktör jag är, har jag självklart även skapat Facebookevenemang för alla våra inbokade föreläsningar och happenings (som IIS arrangerar). Du hittar dom här nedanför.

10 maj:

Ship the shit – testa dina idéer i verkligheten
Spotify’s Love/Hate Relationship with DNS

11 maj: 

Hur fungerar Creative Commons?
Så bygger du ditt varumärke

16 maj:

Kom igång med öppna data

17 maj: 

Från 0 till 16 000 bloggbesök på ett år

24 maj: 

Så föddes idén till Gapminder

27 maj:

Hebocon Stockholm

31 maj: 

Programmering, mångfald och integration

1 juni: 

Hur gör man verklighet av sina idéer?

9 juni: 

Introduktion till service design

 

Etiketter:
Fyll gärna i vår enkät.

Om bloggaren

Per-Ola Mjömark Kommunikatör Per-Ola jobbade fram till 2018 med kommunikation på IIS och spenderade dagarna med att skriva stringenta ingresser i Wordpress. Han har bakgrund som journalist och webbredaktör, men har även arbetat som pressofficer i Afghanistan och Mali.

Lämna en kommentar

Svara på en kommentar

Obligatoriskt

Frivilligt

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln ännu.