Tävling: Designa .SE:s nya t-shirt

Är du kreativ och har ett oklanderligt öga för design? Då tycker jag att du ska designa en t-shirt för .SE! Nu utlyser vi en designtävling med syftet att ta fram den snyggaste t-shirten någonsin. Designern som gör den vinnande t-shirten kammar hem närmare 5 000 kronor.

Att ta fram företagströjor som folk faktiskt vill ha på sig är inte det lättaste. Vi tror att det finns så många talangfulla människor där ute som är bättre på det än vad vi är. Därför utlyser vi nu en designtävlingwww.99designs.com.

Ramarna är dessa:

  • .SE:s logga med payoff ska finnas med (svart alternativt vit)
  • Våra grafiska kugghjul ska inkluderas (svarta, vita eller vår blåa färg)
  • Huvudfärgen ska vara svart, vit eller vår blåa färg
  • Några accentfärger finns som kan användas
  • Förslagen ska lämnas in enligt 99designs.com:s rutiner, senast den 6 september klockan 12.00.

Under tiden tävlingen är öppen kommer vi ge lite feedback på de förslag som vi anser är bra. När tävlingen är slut utser vi en vinnare här på bloggen och vinnaren får närmare 5 000 kronor (750 dollar) i pris.

Undrar du kring något om tävlingen, kika på FAQ:nwww.99designs.com. Mer info om tävlingen finns på vår tävlingssida på 99designs.com.

Vi tror att det krävs att tröjan har något extra. Slå oss med häpnad!

 

Läs mer på .SE-bloggen:

Läs mer på andra webbplatser:

Etiketter: , , , , , , , Foto: Plain White T av Adam Groffman (CC BY-NC-SA 2.0)

Om bloggaren

Gabriella Lönnroos Kommunikatör på IIS Gabriella jobbade med kommunikation och event på IIS fram till 2015. Hon brinner lite extra för ökad mångfald i IT-branschen.