Återupplev årets keynotes från Internetdagarna

Internetdagarna är över för denna gång. För oss som har jobbat i flera månader med evenemanget är det en smula dystert. Samtidigt tar man med sig många minnen från de två dagarna på Waterfront. Inte minst årets keynote-talare och deras budskap.

I år slog vi alla publikrekord i Internetdagarnas historia, något som vi naturligtvis är väldigt glada över. Glädjande är också att vi hade en jämn könsfördelning, med ungefär lika många manliga som kvinnliga deltagare.

Totalt besökte 1700 deltagare våra lokaler. Samtidigt hade vi ytterligare 1000 anmälda till gratiseventet Internet Discovery Day. Till detta kan vi lägga över 250 talare från när och fjärran som pratade på våra 17 evenemang.

Se alla videoklipp

Missade du någon av årets keynote-talare eller tyckte du att de var så bra att du vill se dem igen? Talen kan som tur är ses i sin helhet på IIS YouTube-kanal. Där hittar du naturligtvis även annat smått och gott från konferensen, det är bara att börja botanisera bland spellistorna.

Personligen hade jag väldigt kul när jag lyssnade på Daniel Sinker, något som bland annat beror på att jag tidigare har jobbat med journalistik och är intresserad av det han gör på Knight-Mozilla OpenNews.

Kathryn Parsons keynote var den enda jag missade, något som gav mig dåligt samvete när jag läste reaktionerna på Twitter efteråt. Det verkar ha varit väldigt inspirerande, och jag grämer mig en smula över att jag inte satt i salen efter den gemensamma lunchen på tisdagen.

Flickr så klart

Hursomhaver. Det var en riktigt bra konferens även i år. Bilder från båda dagarna hittar du på IIS Flickr-konto. Passa även på att spana in konferensdeltagarnas egna Instagrambilder taggade med #ind15.

Hoppas att vi ses igen nästa år!

Etiketter: , , ,

Om bloggaren

Per-Ola Mjömark Kommunikatör Per-Ola jobbade fram till 2018 med kommunikation på IIS och spenderade dagarna med att skriva stringenta ingresser i Wordpress. Han har bakgrund som journalist och webbredaktör, men har även arbetat som pressofficer i Afghanistan och Mali.